Re-Fill treedt op in De Vleugel, Ermelo-West

René, Elvira, Jos, Ian

Op zaterdag 22 april zal de folkgroep Re-Fill optreden in het nieuwe ontmoetingscentrum De Vleugel, Oude Nijkerkerweg 4, 3853 JS Ermelo. Vanaf 20.00 uur brengt de groep akoestische muziek. Entree voor deze muziekavond is 10 euro inclusief pauzedrankje. Wil je een plaats reserveren stuur dan een email naar info@ermelowest.nl.

Re-Fill speelt Americana en Keltische muziek direct vanuit het hart. Los gespeeld alsof je er toevallig bij  zit. Ambachtelijk, zonder toeters en bellen. Die setting leent zich uitstekend voor een locatie als De Vleugel. Intiem, je bent er deel van. En daar gaat muziek juist over.

Het zijn verhalende songs van o.a. Neil Young, Bob Dylan, Luka Bloom, Christy Moore, The Dubliners, Paddy Reilly, Bruce Springsteen en heel veel andere helden uit de folk.

Re-Fill is ontstaan doordat Jos Jongeling folksessies organiseerde en ook tijdens straatoptredens zo nu en dan versterking kreeg van collega-muzikanten. Dit beviel zo goed dat Jos besloot een soort format te gaan hanteren waarbij telkens een groep muzikanten wordt samengesteld afhankelijk van de behoefte van dat moment. Re-Fill kan dus Jos alleen zijn of als duo of als trio en ga zo maar door.

Jos: “In principe speelt Re-Fill akoestisch. Maar zo af en toe ontkom je niet aan lichte versterking. Doodgewoon omdat anders niemand iets van je muziek zal horen.

Voor mij is het belangrijk dat de muziek en wat ik daarmee wil overbrengen de boventoon voert. Zo dicht mogelijk bij het publiek, omdat je dan elkaar het beste kunt verstaan. Om dat samen met muziekvrienden te doen, is het mooiste wat er is.”

Bezetting Re-Fill bij dit optreden:
Elvira Verburgt – zang, percussie
Ian Baker – mandoline
René Schalk – zang, gitaar, bluesharp
Jos Jongeling – zang, gitaar, bluesharp

Contact:
josjongelingmuziek@outlook.com
0341 559036