Folksessie Eerste Pinksterdag

Folksessie Harderwijk. Midden in de lente gaan we er weer voor.  Datum: 28 mei 2023. Locatie: De Graaf van Gelre, Markt 14, Harderwijk. Tijd: 14.00 u – 17.00 u. Entree: gratis.

Folksessie Harderwijk

‘Muziek verbindt’ is een bekend credo. Dat wordt waarheid tijdens een folksessie. Zeker wanneer je het samen kunt maken en er samen van kunt genieten. Actief of passief, beiden zijn welkom. Dus neem je stem, instrument en vooral je goede zin mee. Beleef de sfeer van een Ierse pub of Amerikaanse hang-out van dichtbij.

En bij mooi weer natuurlijk een groene lentegroet, verpakt in folk vanaf het terras. Je kunt er genieten van bekende en minder bekende folksongs. Kom op tijd wanneer je in de buurt van de muziek wilt zijn.

Namens Sanjay en Gini Kowlesar, de Graaf en Gravin zijn jullie bij deze uitgenodigd.

Avé, Jos Jongeling