Nieuwsbrief Nr. 1

Logo Nieuwsbrief

Hi Folks, 

Deze zomer heb ik mijn solo optredens weer nieuw leven ingeblazen. Daarbij heb ik besloten om ook een persoonlijke nieuwsbrief te maken. Bij deze krijg je het eerste nummer. 

Tevens is er een geheel nieuwe website gemaakt. Kijk even op:
www.josjongelingmuziek.nl. 

Veel informatie over mijn muziek zoals:

  • MP3’s van de verschillende albums
  • MP3’s met live-opnamen van ooit
  • Mp3’s van nummers die ik gecoverd heb
  • Al mijn songteksten
  • Discografie
  • Biografie
  • Agenda

En een mooie actie waar jullie een heel belangrijke rol in kunnen spelen. De actie heet Song van de maand. Hoe werkt het? Stuur een MP3 met jouw favoriete nummer van dit moment naar E-mail: josjongelingmuziek@outlook.com.

Schrijf daarbij waarom jij dit zo’n mooi/goed/leuk nummer vindt. Mag van elke artiest zijn, maar wel in het genre folk/country/Ierse muziek e.d. Het eerste nummer dat ik ontvang aan het begin van elke maand, komt dan bovenaan in de lijst te staan, samen met jouw naam en de reden waarom jij dit zo’n geweldig nummer vindt. Dit is terug te vinden op de pagina Berichten op de site. Tevens wordt hiervan melding gemaakt op mijn Facebook. 

Tot gauw ergens.

Hartelijke groet,
Jos Jongeling

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *